تقاضای نقض رأى کمیسیون تجدیدنظر به معنای درخواست رسمی از یک مرجع بالاتر برای بررسی مجدد و لغو یا تغییر رأیی است که پیشتر توسط یک کمیسیون تجدیدنظر صادر شده است. این درخواست معمولاً زمانی مطرح میشود که فردی معتقد است رأی صادره دارای ایرادات قانونی، شکلی یا ماهوی است و به حقوق او لطمه وارد کرده است.
تنظیم تقاضای نقض رأى کمیسیون تجدیدنظر
ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری
با سلام و احترام
در خصوص آرای صادره در مورخ …… کمیسیون بدوی ماده ۱۰۰ شهرداری و تجدید نظر کمیسیون ماده ۱۰۰ در مورخ …… به استحضار عالی میرساند:
1. قبل از دفاع ماهوی در دفاع شکلی بیان میدارد که طبق صراحت ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها شمول قانون بر مالکین اراضی واقع در…… آن میباشد و این در حالی است که کهریزک به صورت بخش اداره میشود و هنوز از نظر تقسیمات کشوری اطلاق حکم شهر ندارد به مشمول قانون شهرداریها شود و در صورت احداث بنا باید مقررات آیین نامه احداث بنا خارج از محدوده شهرها مصوب ۱۳۵۵ [1]در این خصوص مجری باشد
2. رأی کمیسیون تجدید نظر نیز فاقد امضای نماینده محترم وزارت کشور میباشد آنچه به صراحت در تبصره ۲ ماده ۱۰۰ قانون شهرداریها وجود دارد میزان اخذ جریمه را یک دهم ارزش معاملاتی ساختمان در مورد احداث بنای بدون پروانه میباشد. پس درج مبلغ سه برابر در رأی بدوی و مبلغ دو برابر در رأی کمیسیون تجدید نظر ماده ۱۰۰ بر خلاف صراحت مندرج در قانون میباشد زیرا مقنن در این موارد مبلغ یک دهم ارزش معاملاتی ساختمان را برای اخذ جرایم آن هم با رعایت …… این ماده «آیین نامه ارزش معاملاتی ساختمان پس از تهیه توسط شهرداری تصویب انجمن شهر در مورد اخذ جرایم قابل اجراست و این …… معاملاتی سالی یکبار قابل تجدید نظر خواهد بود، آورده است. و این در حالی است که در صدور رأی علیه موکل هیچ کدام از این موارد قانونی رعایت نشده است» و بدین وسیله رأی صادره دارای ایرادات شکلی و ماهوی میباشد که تقاضای نقض و رد آنها را از آن مقام محترم دارد
نام و نام خانوادگی و امضا
[1] – این قانون در سال ۱۳۹۱ تغییر و اصلاح شده است که در مجموعه تحلیلی دو جلدی اراضی خارج محدوده شهرها، نشر جنگل، چاپ اول، سال ۱۳۹۲ موجود میباشد.