نمونه لایحه تجدید نظر پرداخت خسارت تأخیر در امر تأدیه

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
نمونه لایحه تجدید نظر پرداخت خسارت تأخیر در امر تأدیه

تجدید نظر پرداخت خسارت تأخیر در امر تأدیه به معنای درخواست بازبینی رأی صادر شده از سوی دادگاه بدوی است که فرد را به دلیل تأخیر در پرداخت بدهی (وجه یا ثمن) محکوم به پرداخت خسارت کرده است. در این تجدیدنظر، معترض با ارائه دلایل قانونی و شواهد مرتبط، تلاش می‌کند دادگاه تجدیدنظر را قانع کند که رأی صادره نادرست بوده یا شرایطی وجود داشته که این خسارت نباید به او تعلق گیرد.

تجدید نظر پرداخت خسارت تأخیر در امر تأدیه

 لایحه تجدید نظر پرداخت خسارت تأخیر در امر تأدیه

ریاست محترم شعبه مرجوع الیه دادگاه تجدیدنظر استان …… 

از طریق شعبه ……

دادگاه عمومی حقوقی….

سلام علیکم- احتراماً

با اجازه حاصله از مدلول یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی مرحله تجدیدنظر و به وکالت از ناحیه تجدیدنظرخواه آقای / خانم …… در اعتراض به رأی مندرج در دادنامه شماره …… مورخ …… تصدیری از شعبه مشعر در فوق بتاریخ ابلاغ ……

متضمن: محکومیت موکل به پرداخت خسارت تأخیر در امر تأدیه به ازای هر روز …… ریال از تاریخ …… لغایت اجرای حکم …… (الخ)

به استناد تمام شقوق ذیل ماده ۳۴۸ ق.آ.د.م. خاطر عالی را بدور از حشو و زواید مستحضر می‌دارد؛ رأی تجدیدنظر خواسته بدلایل و جهات مشروحه آتی الذکر از صدر تا ذیل نواقص قانونی را واجد بوده و در ارکان خالی از اعتبار تشخیص و مآلاً واجب النقض است.

چه پذیرش استدلال محکمه بدوی بیش از حد انصاف، بدور از حقیقت می‌باشد و قبول آن هم از طریق حکمت و هم سبیل معرفت بر قوه تصور ثقیل می‌آید بنظر این کمترین قلم همواره در کنار حقیقت آرام می‌گیرد و لاغیر.

مقارن این حال و از باب نیک اندیشی و اخذ نتیجه مطلوبتر مطالب ذیل از برای ترضیه خاطر تنسیق خواهد شد انشاءالله .. که مقبول افتد..

اولاً: موضوع خواسته تحویل مبیع به شرح ۱۶۲۰ عدد …… می‌باشد و این در حالی است که به موجب ماده ۵۲۲ ق.آ.د.م. تنها در دعاوی که موضوع آن دین و از نوع وجه رایج است. با شرایط مندرج در ماده مزبور مطالبه خسارت دیرکرد مصداق می‌یابد و خواسته تجدید نظر خوانده بعنوان خواهان بدوی منصرف از آن است.

ثانیاً: خواهان بدوی هیچ دلیلی بر اینکه موکل مانع تحویل کالای مورد معامله شده ارائه ننموده تا استحقاق مطالبه خسارت تأخیر در تأدیه داشته باشد و اقتضای این امر صدور حکم بر بی‌حقی یاد شده در مطالبه خسارت تأخیر در تأدیه بوده است که در مانحن فیه چنین نشده است.

بنائاً به مراتب و معنونه و مسطوره در فوق:

رسیدگی و نقض رأی موضوع دادنامه پیش گفته از محضر دادگاه تجدیدنظر استان تحت استدعاست،
و با امعان نظر به این واقعیت که در سایه فهم درست از قوانین و اجرای منظم و دقیق آنها تحقق اهداف والای شارع مقدس و قانون اساسی و قوانین مطاعه میسور خواهد شد مزید توفیق آن ذوات مقدس قضائی را از درگاه خداوند عادل قادر مسئلت می‌نمایم.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل …… 

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *