به موجب ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی، ایجاد مزاحمت برای بانوان به هر طریقی از جمله الفاظ و حرکات مخالف شئون پیگرد قانونی داشته و مجازات آن از دو الی شش ماه حبس و تحمل ۷۴ ضربه شلاق متغییر است. این جرم از جمله جرایم عمدی است و آقا باید ثابت کند که قصد توهین و مزاحمت نداشته است. در ادامه این متن میتوانید نمونه ای از لایحه اعتراض به منع تعقیب مزاحمت برای بانوان را مشاهده نمایید.
لایحه اعتراض به منع تعقیب مزاحمت برای بانوان و توهین
ریاست محترم دادگاه کیفری دادگستری ……
احترماً در مهلت مقرره قانونی نسبت به قرار منع تعقیب صادره در پرونده کلاسه …… شعبه …… دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب به شکایت مزاحمت برای بانوان و توهین به اشخاص مطرح کرده بودم و منجر به صدور قرار منع تعقیب شده است؛
معترض بوده و به عرض میرساند که اینجانب علاوه بر یک شاهد زن، یک شاهد مرد نیز داشتم، که در هنگام معرفی به دادگاه اعلام داشته معذور از حضور است.
و لیکن دادیار محترم میتوانست از محتویات پرونده استفاده نموده و در راستای ماده ۲۱۱ قانون مجازات از علم خود که از قرائن و امارات بین حاصل میگردید، استفاده نماید مواردی از جمله تحقیق محلی یا اظهارات مطلع میتواند نوعاً علم آور باشد.
و در پروندهی فعلی علیرغم اینکه مشتکی عنه با بیان مطالبی باعث برهم خوردن وضعیت روحی روانی اینجانب شده از هرگونه مجازاتی معاف گردید و ضرورت داشته که دادیاری برای یک بار هم که شده مواجهه حضوری بین اینجانب و مشتکی عنه انجام میداد تا در محکمه مشخص گردد که فرد مذکور مبادرت به چنین اقدامی نموده است.
فلذا با عنایت به مراتب فوق تقاضای نقض قرار صادره و صدور دستور جلب به محاکمه را دارم. در پایان ذکر این نکته ضروری است که تقاضای من و انتظارم به عنوان یک همسر شهید این بوده که دستگاه قضا از جهت شأن و شئون اینجانبه برخوردی با مشتکی عنه داشته باشد تا دیگر شاهد برخورد وی نباشم، بدیهی است صدور قرار منع در پایان آمادگی خود جهت معرفی دو شاهد مرد را اعلام مینمایم.
با کمال احترام
نام و نام خانوادگی