اعتراض به قرار منع تعقیب کلاهبرداری

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
اعتراض به قرار منع تعقیب کلاهبرداری

لایحه اعتراض به قرار منع تعقیب کلاهبرداری شامل ارائه دلایل و مستندات موکل برای اثبات وقوع جرم کلاهبرداری و درخواست تجدیدنظر در تصمیم منع تعقیب است. این لایحه به نقض حقوق قانونی شاکی و نیاز به بررسی مجدد پرونده تأکید دارد. قرار منع تعقیب معمولا از طرف دادسرا صادر شده و به معنای تبرعه متهم از اتهام انتسابی وی است. در ادامه نمونه ای از اعتراض به قرار منع تعقیب کلاهبرداری  را مشاهده می‌کنید.

نمونه اعتراض به قرار منع تعقیب کلاهبرداری

بسمه تعالی

تاریخ: ……

بازپرس محترم شعبه …… دادسرای عمومی و انقلاب ……

موضوع: اعتراض به عدم احراز بزه قرار منع تعقیب به شماره ……

با سلام و دعای خیر؛

احتراماً بدینوسیله به استحضار می‌رساند آقای …… فقط با ثبت شرکت‌های متعدد …… و …… و با علم و آگاهی که فعالیت شرکت قانونا مشروط به مجوز تاسیس و بهره برداری از مراکز ذیربط تامین سرمایه و انجام تعهدات به آن مراکز بوده.

و متاسفانه ثبت اولیه شرکت را پوششی برای فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی شخصی با نیت و نقشه قبلی با انواع ترفندها، وعده و وعیدها دروغین، صدور اسناد بهادار و صورتجلسات صوری با امضاء از طرف کلیه سرمایه گذاران جدید بدون داشتن وکالت نامه انعقاد قرارداد با افراد به صورت فرد حقیقی نه حقوقی و به عنوان نماینده شرکت عدم رعایت قانون تجارت و اساسنامه که نظریه کارشناس محترم منتخب آن بازپرسی موید این حقیقت می‌باشد.

دریافت سرمایه و جذب آن از سرمایه گذاران از طریق جرائد با حیله و استفاده از اعضای خانواده به عنوان خریدار سهام برای فریب سرمایه گذاران جدید واریز مبالغ حاصل از فروش سهام موقت و قراردادهـا بـه حساب شخصی و صدور چک‌ها ضمانت از حساب شخصی و صدور چک‌ها ضمانت از حساب شخصی و فروش و نقل و انتقالات سهام برخلاف ضوابط و قانون تجارت و بیش از حد متعارف فروش سهام به غیر دلیل قابل انکار به مجرمیت نامبرده دادگاه توجهی به این موارد نکرده است.

و اما در مورد شکایت و قرارداد فیمابین بعرض می‌رساند:

  • قرارداد فیمابین، بین ۲ ۲ فرد حقیقی با موضوع مدت ماشین‌آلات مشخص در مکان معین برای تولید نئوپان با سود علی‌الحساب مشخص بوده و کلیه تعهدات را نامبرده شخصاً داده است، لذا نامبرده باید در دادگاه پاسخگو باشد اگر مدیر عامل شرکت بوده، چرا شخصاً مبادرت به انعقاد قرارداد نموده شرمایه را نقدا دریافت نموده چک‌ها ضمانت را از حساب شخصی شرکت …… شرکت گوهر …… صادر کرده است.
  • گواهینامه موقت سهام که پشتوانه قرارداد مکمل سهام پیوست موقت بوده فاقد ارزش قانونی بوده، زیرا اولاً برای موضوع قرارداد مجوز نداشته است. ثانیاً- فاقد امضاء ۲نفر از میدران شرکت بوده ثالثاً دفتر ثبت سهام موقت را از طرف اینجانب بدون داشتن وکالت نامه امضاء نموده است رابعاً کلیه سهام موقت را به جای انتقال دهنده و مدیر عامل امضاء نموده است.
  • شرکت سهامی خاص به استناد کدام ماده قانون تجارت نسبت به صدور سهام و اوراق بهادار بیش از سرمایه و تعداد ثبت شده نموده و از طریق جراند با تعیین سود علی‌الحساب تضمینی و آن هم از طریق شخصی بدون اعلام هویت فرد حقوقی نموده و مشابه شرکت‌های اهرمی و سرمایه گذاری عمل نموده است در صورتی که موضوع شرکت ظاهراً تولید خط نئوپان بوده است.
  • پس از تنظیم قرارداد …… کلیه ماشین‌آلات را فروخته در صورتی حداقل ۱۹ آن طرق قرارداد متعلق به اینجانب بوده و بیش از ۵۳ به دیگران تعلق داشته است و نامبرده سهمی نداشته است که آنها را بفروشد آیا این کلاهبرداری و خیانت در امانت نمی‌باشد.
  • متاسفانه بدون اطلاع اینجانب همزمان با عقد قرارداد …… نسبت به صدور اوراق سهام جعلی و صوری نموده که نظریه کارشناس رسمی منتخب دادگستری این موضوع را تائید نموده است.
  • براساس توافق نامه …… بلا علم و آگاهی برای فریب و جلب اطمینان تعهداتی را داده است که طبق قانون تجارت غیر ممکن و در حد وظایف و اختیارات نامبرده نبوده است عضویت اینجانب در هیئت مدیره و امضاء اوراق و چک‌های شرکت توسط اینجانب ……
  • تهیه صلح نامه با شگردی خاص در ۲ نسخه اصلی با دو متن متفاوت (پیوست پرونده).

در پایان یادآور می‌باشد با توجه به اینکه اصولاً خط تولیدی به جز چند ماشین‌آلات مستحمل و غیراستاندارد وجود نداشته و با دروغ اعلام نموده صاحب کارخانه نئوپان در حال تولید بوده و دارای سوددهی بالا می‌باشد.

و تعهد به اشتغال به اینجانب و سایرین که باعث تشویق ما در تنظیم قرار داده شده و صدور اوراق و سهام صوری دلیلی بر مجرمیت و کلاهبرداری نامبرده نمی‌باشد.

و از همه مهم تر انتشار آگهی در روزنامه و سوء استفاده از امضاء خانواده به عنوان خریدار و سرمایه گذار غیرواقعی برای فریب امضاء کلیه اوراق بهادار مکاتبات صورتجلسات از طرف کلیه سرمایه گذاران بدون داشتن وکالتنامه و هیئت مدیره و جالب تر اینکه کلیه اوراق ارائه شده به دادگاه و سایر مراکز به عنوان تائید و گواه گویا یا عملاً شرکتی وجود نداشته.

یا شرکت سهیم خاص یکساله بوده برای سوء استفاده و منافع شخصی بدون عدم ضوابط از مصادیق بارز کلاهبرداری طبق ماده ۱ قانون تشدید مجازات برای مرتکبین ارتشاء اختلاس و کلاهبرداری نمی‌باشد.

ضمناً به پیوست تصویر قرارداد لایحه دفاعی خویش به پیوست جهت بهره برداری تقدیم می‌نماید.

با تقدیم احترام

نام و نام خانوادگی

امضاء

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *