ابطال نظریه شورای عالی ناجا به این معناست که یک مرجع قضایی یا اداری، نظری را که شورای عالی ناجا در مورد یک موضوع خاص صادر کرده است، باطل و بیاثر اعلام میکند. به عبارت سادهتر، این یعنی تصمیم قبلی ناجا در مورد آن موضوع، دیگر معتبر نیست.
نمونه ابطال نظریه شورای عالی ناجا
ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری
با سلام و احترام
به استحضار میرساند:
اینجانب …… از پرسنل پیمانی ناجا در حین بازگشت از مأموریت در شهرستان …… دچار تصادف شده و در پی آن به بیمارستان منتقل و مدت ۴۸ ساعت در آن بیمارستان تحت درمان واقع و سپس به بیمارستان ناجا در تهران منتقل شدم که صورت سانحه و مدارک پزشکی مقارن با تاریخ …… تصادف به پیوست میباشد، حسب تشخیص پزشک معالج متخصص آقای ……که از پزشکان معتمد ناجا مستقر در بیمارستان اختصاصی ناجا میباشد،
اینجانب دچار شکستگی مهره کمر شده و بر همین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفتم به طوری که جهت بهبود همین شکستگی مهره ناگزیر از استفاده از پلاتین در مهره کمر شدم.
در حال حاضر که جهت از کارافتادگی اقدام نمودهام؛ کمیسیون شورای عالی پزشکی اعتقاد به عدم شکستگی مهره داشته و نیز مدعی تشخیص اشتباه دکتر معالج و عمل کننده میباشد. این در حالی است که پزشک معالج که دارای تخصص و سابقه کاری فراوان در این خصوص نیز میباشد به موجب نامه شماره …… به شورای عالی پزشکی صراحتاً اعلام نموده است، که تشخیص شکستگی مهره صحیح بوده است.
ضمن اینکه وجود و به کارگیری پلاتین دائمی نیز حاکی از شکستگی مهره بوده و این امر به وضوح در عکسهای پزشکی و مدارک مشاهده میگردد. عدم تأیید شورای عالی پزشکی ناجا موجب محرومیت اینجانب از کار شده است، ضمن اینکه با توجه به پیمانی بودن وضعیت خدمتی و عارضه مذکور امکان عدم استخدام رسمی وجود دارد.
لذا تقاضا دارد با عنایت به مدارک مثبت حاکی از شکستگی مهره کمر و بذل توجه به شرایط خاص اینجانب حکم به ابطال نظریه شورای عالی پزشکی ناجا و بررسی مجدد پرونده مورد استدعاست.
نام و نام خانوادگی
امضا