ابطال رأى هیأت تجدید نظر تأمین اجتماعی

جستجو
آنچه در این مقاله خواهید خواند
شبکه های اجتماعی
ابطال رأى هيأت تجديد نظر تأمین اجتماعی

ابطال رأى هیأت تجدید نظر تأمین اجتماعی به معنای بی‌اعتبار اعلام کردن یک تصمیم یا قانونی است که توسط این هیئت در خصوص مسائل مربوط به تأمین اجتماعی صادر شده است. هیئت‌های تجدید نظر تأمین اجتماعی، مرجعی هستند که به اعتراضات نسبت به آرای اولیه هیئت‌های تشخیص رسیدگی می‌کنند و وظیفه دارند تصمیمات عادلانه و قانونی اتخاذ کنند.

نقض و ابطال رأى هیأت تجدید نظر تأمین اجتماعی

نقض و ابطال رأى هیأت تجدید نظر تأمین اجتماعی

ریاست محترم دادگاه های تجدید نظر دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند:

شعبه …… تأمین اجتماعی استان تهران با ارسال ابلاغ نامه شماره …… مورخ …… با ادعای اختلاف و مغایرت در صورت فرد ارسالی مربوط به ماه‌های خرداد- تیر و بهمن سال ۸۱ توسط این شرکت و با استناد به آرای صادره از هیأتهای بدوی و تجدید نظر تشخیص مطالبات سازمان مبالغی را به عنوان جریمه خسارت تأخیر در نظر گرفته و در صدور وصول آن برآمده است این در حالی است که؛

اولاً حسب ماده ۳۹ قانون تأمین اجتماعی سازمان مکلف است حداکثر ظرف ۶ ماه از تاریخ دریافت صورت مزد، اسناد و مدارک کارفرما را مورد رسیدگی قرار داده و در صورت مشاهده نقص یا اختلاف با مغایرت به شرح ماده ۱۰۰ این قانون اقدام و ما به التفاوت را وصول نماید. (صرف نظر از صحت یا عدم ادعای سازمان)

ثانیاً؛ به موجب ماده ۴۳ قانون مذکور اعضای هیأت بدوی تشخیص مطالبات متشکل از چهار نفر شامل نماینده وزارت بهداشت و درمان نماینده کارفرما، نماینده کارگران و یک نفر به انتخاب شورای عالی تأمین اجتماعی می‌باشد که حضور هر چهار عضو در جلسه الزامی است در حالی که هیأت مذکور با حضور سه نفر تشکیل و نماینده وزارت بهداشت و درمان که ریاست هیأت نیز به عهده ایشان می‌باشد در جلسه حاضر نبوده است که از این حیث رأی صادره دارای اشکال بوده و رأى تجدید نظر که در تأیید رأی مذکور صادر شده است نیز واجد ایراد می‌باشد.

ثالثاً؛ با این وجود تبصره ماده ۴۴ قانون تأمین اجتماعی حضور کارفرما را برای ادای توضیحات بلامانع اعلام نموده است از حضور مدیر عامل شرکت در جلسه جلوگیری شده است.

لهذا نظر به مراتب فوق و با عنایت به اینکه سازمان مذکور در صدد اجرای رأی هیأت برآمده و اجرای رأی خسارات عمده‌ای را به شرکت وارد خواهد نمود و به استناد تبصره‌های الحاقی به مواد ۱۸۱۵-۱۹ قانون دیوان عدالت اداری بدواً تقاضای صدور دستور موقت و سپس ابطال رأی صادره از هیأت تجدید نظر مشاره مورد استدعاست.

نام و نام خانوادگی

امضا

دیدگاه کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *